Leppehiem en bezoek in coronatijd

Leppehiem heeft zoals u eerder heeft kunnen lezen op vrijdag 2 oktober ervoor gekozen -als gevolg van een positieve testuitslag bij een medewerker op een afdeling binnen Leppehiem- voor een periode van quarantaine. De afdeling die het betrof is in quarantaine gegaan t/m afgelopen maandag 12 oktober. In die periode kon er geen bezoek langskomen. Alles is goed verlopen, waardoor op 13 oktober de afdeling geopend kon worden en bezoek weer mogelijk was. We willen iedereen bedanken, voor het begrip, steun, kaartjes en medewerking. Met elkaar is het gelukt!

We zijn er nog niet
Helaas loopt het aantal Corona besmettingen in het land op. In Friesland is dat ook het geval: momenteel is onze regio als code rood (ernstig) aangeduid. Het virus is minder makkelijk op te sporen, vandaar dat de overheid ervoor kiest om het sociale verkeer te verminderen. Op deze manier hoopt de overheid dat wij met elkaar verdere verspreiding voorkomen. In dezelfde lijn van de overheid, proberen we onze bezoekregeling zo goed mogelijk te organiseren.

Op onze website hebben we de bezoekregeling opgenomen, die we aanpassen aan de actualiteit. Voordat u ons bezoekt, vragen wij u onze geldende bezoekregeling te bekijken: klik hier.