Mogelijkheden voor bezoek

Voor wat betreft bezoek volgen we de landelijke en regionale richtlijnen. Nu Leppehiem een hoge vaccinatiegraad kent, is het mogelijk de bezoekregeling te versoepelen. Met ingang van vrijdag 16 april kunnen bewoners van Leppehiem en de aanleunwoningen weer twee mensen per dag ontvangen. Dit aantal is inclusief kinderen. Deze twee personen mogen tegelijkertijd, maar ook afzonderlijk van elkaar komen. Deze bezoekers mogen dagelijks wisselen.

De overige maatregelen houden we in stand en we vragen u dringend deze regels strikt na te leven:

• Bezoek registreert zich bij de receptie
• Houd altijd voldoende (ten minste 1.5 meter) afstand
• Bezoek desinfecteert handen bij binnenkomst, was uw handen vaak en goed
• Bezoek draagt een medisch mondneusmasker (Type IIR.) Dit is verplicht, ook op de kamer. Deze mondneusmaskers vindt u bij de receptie
• Bij klachten, blijft bezoek thuis en laat zich in dat geval zo snel mogelijk testen. Bij een positieve uitslag, volgt u de richtlijnen van de GGD goed op. Geeft u alstublieft deze informatie ook aan ons door, zodat wij hierop kunnen anticiperen.

Bezoekmomenten
Bezoek ontvangen we graag op het appartement. Beperk daarnaast het contact met andere bewoners.

Van belang
Voor Leppehiem zijn de richtlijnen van het RIVM leidend. Denk hierbij aan: handhygiëne, 1,5 meter afstand houden en niet komen wanneer u klachten heeft als hoesten, verkoudheid of koorts.
Verdere voorwaarden: klik hier.

Bezoek van externen, welke geen familie of verwanten van bewoners zijn -denk aan onder andere leveranciers- beperken we zoveel mogelijk. Wij vragen u vooraf even af te stemmen met de medewerker van Leppehiem waarmee u een afspraak heeft of bezoek aan Leppehiem of eventueel een andere manier de voorkeur heeft.

Onze ervaringen van de afgelopen tijd…..
maken dat wij bezoekers er dringend op willen wijzen gezondheidsklachten bij ons te melden. Ook wanneer deze ontstaan (in drie dagen) na het bezoek aan Leppehiem. U kunt dit doorgeven aan de receptie. Is er sprake van positief geteste huisgenoten van bezoekers, dan horen wij dat ook graag. Houd alstublieft niets achter!
Wij kunnen maatwerkafspraken maken. Ook wanneer sprake is van een besmetting en de situatie vraagt erom, dan kunnen wij alsnog maatwerkafspraken maken omtrent bezoek.


 

Bezoekruimte (spreek/luisterverbinding)

april 2021
ma di wo do vr za zo
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012