Mogelijkheden voor bezoek

Voor wat betreft bezoek volgen we de landelijke en regionale richtlijnen. Dit betekent dat bewoners van Leppehiem en de aanleunwoningen bezoek mogen ontvangen. Voor bezoek geldt een maximum van 3 bezoekers per dag. Dit mogen 3 verschillende personen zijn. Aan u en uw omgeving de vraag goed met elkaar af te stemmen wie op welke dag langskomt.
Alle bezoekers worden gevraagd om zich bij de receptie te melden, handen te desinfecteren en tijdens het bezoek vanaf 13 jaar een mondmasker (eigen, niet medisch mondmasker) te dragen (ook tijdens het bezoek op het appartement) en zich op de daarvoor bestemde formulieren in te schrijven. Aanleiding om het bezoek te registreren is o.a. het bron- en contactonderzoek.

Bezoekmomenten
Bezoek ontvangen we graag op het appartement, waarbij we vragen dat men zich intekent bij de receptie in verband met eventueel bron- en contactonderzoek.

Van belang
Voor Leppehiem zijn de richtlijnen van het RIVM leidend. Denk hierbij aan: handhygiëne, 1,5 meter afstand houden en niet komen wanneer u klachten heeft als hoesten, verkoudheid of koorts.
Verdere voorwaarden: klik hier.

Bezoek van externen, welke geen familie of verwanten van bewoners zijn -denk aan onder andere leveranciers- zijn welkom binnen Leppehiem. Wij vragen u vooraf even af te stemmen met de medewerker van Leppehiem waarmee u een afspraak heeft of bezoek aan Leppehiem of eventueel een andere manier de voorkeur heeft.

Spreek/luisterverbinding
Als extra mogelijkheid hebben we een bezoekersruimte met spreek/luisterverbinding. Deze kan worden gereserveerd en is te bereiken via ons terras aan de voorzijde. Middels audioverbinding komt u in contact met de degene die u bezoekt, gescheiden door plexiglas.

Inplannen van de afspraak
U kunt een afspraak voor bezoek middels de spreek/luisterverbinding maken via het onderstaande inschrijfformulier.
Om te zorgen dat alles soepel verloopt graag 24 uur van tevoren reserveren!

 

Bezoekruimte (spreek/luisterverbinding)

oktober 2020
ma di wo do vr za zo
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311