Mogelijkheden voor bezoek vanaf 25 mei

We zijn blij dat het vanaf maandag 25 mei weer mogelijk is om beperkt bezoek toe te laten op Leppehiem!
Landelijk zijn er voorwaarden beschreven waaronder dit bezoek plaats mag vinden. Eén van de voorwaarden is dat er per bewoner 1 vaste bezoeker mag komen. De contactpersonen krijgen hierover bericht. Dit betekent:
– Eén vaste bezoeker
– Eén keer per week bezoek volgens in planning op de website
– De ingeplande tijd bedraagt een uur. Dit is inclusief gezondheidscheck, temperatuur opmeten, instructie, bezoek en verlaten van het pand.
– Het opvolgen van de richtlijnen: handhygiëne, 1,5 meter afstand houden en niet komen als u klachten heeft als hoesten, verkoudheid of koorts
– Verdere voorwaarden (lees deze goed door): klik hier

De vaste bezoeker kan zich inschrijven via de home pagina/bezoek, maximaal 1 moment per week. Let daarbij op dat u op de juiste afdeling inschrijft.
De bezoeker meldt zich vanaf de buitenzijde bij de FC-seal, waar hij/ zij ontvangen wordt door een gastvrouw.

Bezoekhoek (telefonie) en spreek/luisterverbinding
Ook blijft één bezoekhoek (telefonie) en de bezoekersruimte met spreek/luisterverbinding van kracht. Ook hiervoor kan gereserveerd worden. Voor de bezoekhoek (telefonie) is het van belang dat u zelf een mobiele telefoon meeneemt. Het nummer waarnaar u belt staat vermeld bij de bezoekhoek. De bezoekhoek bevindt zich aan de buitenzijde van It Fermidden op het terras bij het raam naast de hoofdingang. De bewoner zit aan de binnenzijde aan de andere kant van het raam.

De spreek/luisterverbinding is binnen en te bereiken via ons terras aan de voorzijde. Middels audioverbinding komt u in contact met de bewoner, gescheiden door plexiglas.
U kunt een afspraak maken via het inschrijfformulier, welke gepubliceerd staat op onze home pagina/bezoek. Ook hiervoor geldt dat u zich kunt inschrijven voor maximaal één moment per week. Bij de bezoekhoek (telefonie) en spreek/luisterverbinding bent u welkom met maximaal twee personen.

Om te zorgen dat de bewoner op tijd aanwezig kan zijn bij het bezoekhoekje/bezoekruimte, vragen wij u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren.