Thuiszorg

De medewerkers van de Thuiszorg van Leppehiem bieden graag een helpende hand als u ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het douchen en aankleden. Ook bij medicatie of na een verblijf in het ziekenhuis kan het fijn zijn dat er ondersteuning is. Thuiszorg – of wijkverpleegkundige zorg – wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Wij regelen deze vergoedingsaanvraag graag voor u. Zowel voor een korte periode als voor een langere periode.

Omdat we een uitgebreid netwerk hebben, kunnen wij altijd en overal in de omgeving adequaat oplossingen bieden. Ook als het net even anders moet of omdat dat beter uitkomt. Voorop staat dat uw vraag snel en goed wordt beantwoord en er oplossingen worden gevonden. Een wijkverpleegkundige van de Thuiszorg van Leppehiem bekijkt samen met u welke zorg u nodig heeft. Op basis daarvan wordt een indicatie gegeven voor de zorgverzekeringswet, zodat uw zorgverzekeraar deze zorg vergoedt.

Wilt u graag meer informatie over de Thuiszorg van Leppehiem? Dat kan via 0566 – 63 20 75. U kunt dan meteen een afspraak maken met de wijkverpleegkundige.

 

Wilt u meer informatie
over thuiszorg van Leppehiem?

Stel uw vraag gerust aan de wijkverpleegkundige via:
0566 - 63 20 75