Aanleunwoningen

Prettig wonen met zorg dichtbij

U staat zelf op, maakt uw eigen ontbijt klaar, doet boodschappen, kookt uw maaltijd en gaat er op uit. Gedurende de dag kunt u zich prima redden, maar toch vindt u het prettig als zorg dichtbij is. Dit kan bij Leppehiem! U bent van harte welkom in één van de aanleunwoning, die u kunt huren bij Leppehiem. U woont dan volledig zelfstandig en kunt gebruik maken van onze voorzieningen, diensten en services. Zo kunt u er ook voor kiezen om te dineren in ons restaurant It Fermidden. Wilt u meedoen aan de activiteiten van Leppehiem, zoals de bingo en de muziekmiddag? Dat kan. U bent van harte welkom.

Is het nodig, dan kan zorg en alarmering worden aangeboden in uw aanleunwoning. Denk aan wijkverpleegkundige zorg, thuisondersteuning of huishoudelijke hulp. Net wat u nodig heeft. De Zorgregistratie van Leppehiem kan u hierover meer vertellen en ondersteunen bij de aanvraag van de benodigde indicaties.

De aanleunwoningen liggen op loopafstand van het gezellige centrum van Akkrum. Ideaal, want zo kunt u gemakkelijk naar de winkel lopen, een restaurant bezoeken of eropuit gaan.

Aanmelden voor een aanleunwoning?
Klik hier

 

Wilt u meer informatie
over het wonen in een aanleunwoning?

U kunt onze medewerkers van Zorgregistratie bereiken via: 0566 - 65 46 54.