Eerstelijns Verblijf (ELV)

Heeft u tijdelijk verzorging nodig en is dat thuis niet mogelijk? Wij bieden u de mogelijkheid om tijdelijk (Eerstelijns verblijf) bij Leppehiem te verblijven. Dit betekent dat u tijdelijk bij ons terecht kunt in één van de twee appartementen.  Bijvoorbeeld in verband met herstel na een ziekenhuisopname of als u het thuis even niet redt.
De appartementen zijn volledig ingericht en bestaan uit een woon/slaapkamer met een eigen sanitaire voorziening. Daarnaast kunt u gebruik maken van de voorzieningen van Leppehiem !

Wilt u in aanmerking wilt komen voor een tijdelijke opname? Bespreek dit met uw huisarts. De huisarts kan inschatten of dit de beste oplossing is voor uw situatie en kan een indicatie voor tijdelijk verblijf afgeven. Heeft u een indicatie van de huisarts ontvangen, dan worden de kosten vergoed vanuit de zorgverzekeringswet. Ook wanneer u na een ziekenhuisopname nog niet direct naar huis kunt – en het transferpunt in het ziekenhuis een indicatie heeft afgeven voor tijdelijk verblijf – worden de kosten vergoed vanuit de zorgverzekeringswet.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor Eerstelijns Verblijf bij Leppehiem?

Zorgregistratie beantwoordt graag uw vragen
via: 0566 - 65 46 54